BIKAN
 

Resor med mervärde  -  Upplevelser för alla

Upplevelseresor - Start  

Pollicy

Vi vill skapa resor med mervärde och upplevelser för alla. Därför är de flesta av våra resor byggda på en eller flera aktiviteter. Samtidigt skall ju en semester vara en semester - tid för avkoppling och återhämtning. Det finns därför aldrig några tvång att vara aktiv på våra resor. Du väljer själv vad du vill delta i, på vilken nivå och hur mycket du vill vara med.

Våra bussresor skall vara snabba och bekväma. Att åka buss till Alperna tar ett antal timmar. Med en beprövad tidplan och färdväg i kombination med direktbussar försöker vi göra resan så kort och "effektiv" som möjligt. Samtidigt jobbar vi aktivt med våra bussbolag för att bussarna skall vara bekväma att både sitta i och sova i och med tillräckligt benutrymme för en lång resa.

Vi vill ha nöjda resenärer. Därför har våra resor konkurrenskraftiga priser och hög servicenivå. Vi lyssnar på våra resenärer och utvecklas efter deras önskemål. Vi arbetar med erfarna och entusiastiska reseledare/guider som verkligen kan de aktiviteter som erbjuds under resan.

 

Vi erbjuder för närvarande inga resor

 

Skidresor

Vandringsresor
Cykelresor
 
Vinresor
Kontakta oss med e-mail